KlusWijs en KW Wonen Kesteren

KlusWijs en KW Wonen Kesteren is een Bouwmarkt gelegen aan Industrieweg 2D in Kesteren.

Meer informatie over KlusWijs en KW Wonen Kesteren in Kesteren

Bij KlusWijs Kesteren kun je terecht voor al je klusmaterialen en deskundig advies. Of je nu een klein klusje hebt of een grote klus, de professionele klussendienst staat voor je klaar om te helpen. Leo van Beusichem begon zijn carrière in de verfgroothandel en nam later de verf- en behangwinkel van zijn ouders over. Samen met zijn vrouw Wilma nam hij ook de Plusklus bouwmarkt in Lienden over en begon daar een breedpakketzaak. In 2012 namen ze de Formido bouwmarkt in Kesteren over en openden ze KlusWijs en KW Wonen Kesteren. De winkel heeft ook een shop-in-shop KW Wonen. Blijf op de hoogte van KlusWijs voor meer informatie.

Wil je weten wat KlusWijs en KW Wonen Kesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KlusWijs en KW Wonen Kesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KlusWijs en KW Wonen Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KlusWijs en KW Wonen Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar KlusWijs en KW Wonen Kesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KlusWijs en KW Wonen Kesteren

Bezoekers bekeken ook