Korfbalvereniging Kesteren

Korfbalvereniging Kesteren is een Sportcomplex gelegen aan Kasteelstraat 4 in Kesteren.

Meer informatie over Korfbalvereniging Kesteren in Kesteren

Korfbalvereniging Kesteren heeft het seizoen op een vochtige manier afgesloten. In de wedstrijd tegen Wageningen maakte Wageningen het eerste doelpunt, maar gelukkig wisten Esther, Renske en Jonne ook te scoren. Ondanks het slechte weer weerhield dit de recreanten er niet van om te trainen in de zaal, waar ze een goede training hadden. Het eerste team van Kesteren had een wisselend seizoen met wedstrijden die dicht bij elkaar lagen. Het schoolkorfbaltoernooi was een succes met 20 ploegen en ruim 200 kinderen. De B1 van Kesteren behaalde de tweede plaats na een overwinning tegen Tiel.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Kesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Kesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Korfbalvereniging Kesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Kesteren

Bezoekers bekeken ook