Kringloop Oude Molen

Kringloop Oude Molen is een Kringloopwinkel gelegen aan Kerklaan 2a in Opheusden.

Meer informatie over Kringloop Oude Molen in Opheusden

Kringloop Oude Molen is een kringloopwinkel gevestigd op Kerklaan 2a in Opheusden. Ze zijn gesloten op zondag, maandag, dinsdag en vrijdag, maar de rest van de week bent u van harte welkom om langs te komen. De opbrengst van de winkel gaat naar goede doelen, zoals medische hulp, evangelisatiewerk en alfabetiseringsonderwijs. In de winkel vindt u een breed assortiment aan kleding, huis- en hobbyartikelen, boeken, meubelen, speelgoed, baby-artikelen, tuin- en gereedschap en elektrische apparaten. De kringloopwinkel wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors. Voor vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier op hun website. Het adres is Kerklaan 2a, 4043 ME Opheusden. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de overkant van de straat. De openingstijden zijn woensdag, donderdag en zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur.

Wil je weten wat Kringloop Oude Molen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Oude Molen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Oude Molen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Oude Molen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Kringloop Oude Molen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop Oude Molen

Bezoekers bekeken ook