Loodgietersbedrijf H. Veen

Loodgietersbedrijf H. Veen is een Dakdekker gelegen aan Ambachtstraat 4 in Ochten.

Meer informatie over Loodgietersbedrijf H. Veen in Ochten

Loodgietersbedrijf H. Veen is dé specialist op het gebied van dakbedekking, zinkwerk, loodwerk, koperwerk en installatietechniek. Ze werken uitsluitend met kwaliteitsproducten, zoals kunststof leidingen van TECE, stalen leidingen van Bonfix Press, en ketels van Remeha en Nefit. Bij het verwerken van koper zorgen ze ervoor dat dit vakmanschap wordt gedaan, zodat de maximale levensduur wordt gewaarborgd. Voor zinken goten, lijsten, kappen, gevelbekledingen en felz- en roevendaken kun je ook bij hen terecht. Ze gebruiken hiervoor Nedzink 0.8 en 1.0 in diverse kleuren en stijlen. Daarnaast verzorgen ze verschillende soorten dakbedekking bij nieuwbouw, renovatie en monumenten, zoals bitumineuze dakbedekking, Icopal en Phoenix EPDM resitrix. Het lood dat ze aanbrengen wordt twee keer gepatineerd, zodat het een donkerblauwe kleur krijgt en geen witte strepen achterlaat op de pannen. Het bedrijf staat bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en service, en biedt diensten aan op het gebied van dakbedekking, zinkwerk, loodwerk, koperwerk en installatietechniek. Ze zijn gevestigd aan de Ambachtstraat 4 in Ochten en zijn te bereiken via info@hveen.nl of +316 2476 8794.

Wil je weten wat Loodgietersbedrijf H. Veen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loodgietersbedrijf H. Veen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loodgietersbedrijf H. Veen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loodgietersbedrijf H. Veen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Loodgietersbedrijf H. Veen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loodgietersbedrijf H. Veen

Bezoekers bekeken ook