Merkestein P A van en Burg vd Huisartsen

Merkestein P A van en Burg vd Huisartsen is een Huisarts gelegen aan Liniestraat 9b in Ochten.

Meer informatie over Merkestein P A van en Burg vd Huisartsen in Ochten

Bij huisartsenpraktijk van Merkestein / vd Burg in Ochten zijn twee huisartsen werkzaam, P.A. van Merkestein en J. van Merkestein - van der Burg, samen met een waarnemend huisarts, M. Rijksen. Het team bestaat verder uit vier praktijkassistentes, twee praktijkondersteuners somatiek, twee praktijkondersteuners GGZ, een praktijkondersteuner jeugd en een medisch secretaresse. Op de website van de praktijk kunt u niet alleen informatie vinden over de praktijk en het team, maar ook herhalingsrecepten aanvragen via email en (niet urgente) medische vragen stellen via e-mailconsult. Daarnaast zijn er ook nuttige links beschikbaar. De praktijk is gevestigd aan de Liniestraat 9B in Ochten en is te bereiken via telefoonnummer (0344) 641 433.

Wil je weten wat Merkestein P A van en Burg vd Huisartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Merkestein P A van en Burg vd Huisartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Merkestein P A van en Burg vd Huisartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Merkestein P A van en Burg vd Huisartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Merkestein P A van en Burg vd Huisartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Merkestein P A van en Burg vd Huisartsen

Bezoekers bekeken ook