Metaalbedrijf D. van Doorn B.V.

Metaalbedrijf D. van Doorn B.V. is een Metaalbedrijf gelegen aan Industrieweg 21 in Ochten.

Meer informatie over Metaalbedrijf D. van Doorn B.V. in Ochten

Van Doorn BV bestaat al 35 jaar en heeft veel ervaring in de metaalindustrie. Het bedrijf is in 1988 opgericht door Dick van Doorn en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf. Ze hebben een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers en bieden verschillende diensten aan, zoals machinebouw, constructie, agri en exceptioneel transport. Ze hebben ook verschillende projecten uitgevoerd, zoals de constructie van bulk silo's in Maastricht en Halle, een showroom met garage in Nijmegen en een zonnecentrale in de parkeergarage van het Ziekenhuis Gelderse Vallei. Daarnaast hebben ze plannen voor de uitbreiding van Heuning-Oost en een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam. Je kunt contact met hen opnemen via de gegevens op hun website.

Wil je weten wat Metaalbedrijf D. van Doorn B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Metaalbedrijf D. van Doorn B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Metaalbedrijf D. van Doorn B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Metaalbedrijf D. van Doorn B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Metaalbedrijf D. van Doorn B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Metaalbedrijf D. van Doorn B.V.

Bezoekers bekeken ook