Miruntee

Miruntee is een Schoonheidssalon gelegen aan Viergeverstraat 20 in Opheusden.

Meer informatie over Miruntee in Opheusden

In de salon Miruntee Natural Skin Care worden natuurzuivere en verzorgende kwaliteitsproducten uit Thailand gebruikt. De behandelingen in de salon zijn ontspannend en stimulerend en hebben als doel om het gezicht te reinigen, ontspannen, herstellen en verbeteren. Dankzij de kennis en juiste producten kunnen verschillende huidproblemen opgelost worden, zoals acne, rimpels en een verslapte huid. De salon streeft naar de beste kwaliteit voor een redelijke prijs en blijft bij op het gebied van ontwikkelingen in de branche. De salon biedt een sfeervolle omgeving waar gasten zich direct op hun gemak voelen en kunnen genieten van Thaise gastvrijheid. Na de behandeling kunnen gasten ontspannen met een kopje koffie of thee. Het is mogelijk om alleen of samen een afspraak te maken voor een behandeling.

Wil je weten wat Miruntee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Miruntee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Miruntee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Miruntee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Miruntee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Miruntee

Bezoekers bekeken ook