Motor- en autorijschool Keuken

Motor- en autorijschool Keuken is een Rijschool gelegen aan Broekdijk 17 in Kesteren.

Meer informatie over Motor- en autorijschool Keuken in Kesteren

Wij bieden autorijles aan voor het behalen van het autorijbewijs (cat.B). Dit kan al vanaf het moment dat je 16,5 jaar oud bent en je kunt afrijden op je 17e verjaardag. De rijlessen worden gegeven door twee instructeurs en worden verzorgd in een BMW uit de 1 serie. Op de nieuwspagina kun je actuele informatie en aanbiedingen bekijken. Een tevreden klant geeft aan dat ze direct geslaagd is en dat de instructeurs vriendelijk zijn en de tijd nemen om dingen uit te leggen. Het adres en de laatste tweets zijn te vinden op de website. De rijschool is eigendom van Rijschool Keuken en het ontwerp en de realisatie van de website is gedaan door Johan Willemsen Computers.

Wil je weten wat Motor- en autorijschool Keuken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Motor- en autorijschool Keuken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Motor- en autorijschool Keuken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Motor- en autorijschool Keuken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Motor- en autorijschool Keuken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Motor- en autorijschool Keuken

Bezoekers bekeken ook