P.C. van den Berg Vleeshandel B.V.

P.C. van den Berg Vleeshandel B.V. is een Groothandel in levensmiddelen gelegen aan Bonegraafseweg 4b in Dodewaard.

Meer informatie over P.C. van den Berg Vleeshandel B.V. in Dodewaard

In 2001 is Vleeshandel P. van den Berg opgericht, maar in april 2019 is de naam veranderd naar Van den Berg Vleesexperts, omdat deze naam beter past bij de vleeskennis en extra service die zij bieden. Het bedrijf is al ruim 20 jaar actief als vleeshandel in kwalitatief hoogstaand rund- en varkensvlees. Ze besteden veel aandacht aan dierwelzijn, voedselveiligheid en duurzaamheid in de hele keten. Het vlees komt van gezonde en luxe vee en er wordt samengewerkt met bedrijven die dezelfde waarden delen. Het team achter Van den Berg Vleesexperts is gepassioneerd en staat altijd klaar om advies te geven. Het bedrijf houdt zich ook bezig met het werven van nieuwe experts en biedt een nieuwsbrief aan om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat P.C. van den Berg Vleeshandel B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van P.C. van den Berg Vleeshandel B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij P.C. van den Berg Vleeshandel B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je P.C. van den Berg Vleeshandel B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar P.C. van den Berg Vleeshandel B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. P.C. van den Berg Vleeshandel B.V.

Bezoekers bekeken ook