Pedicure Praktijk Erica

Pedicure Praktijk Erica is een Nagelstudio gelegen aan Rosea Albastraat 8 in Opheusden.

Meer informatie over Pedicure Praktijk Erica in Opheusden

Pedicurepraktijk Erica is momenteel niet in staat om nieuwe klanten aan te nemen vanwege een volle agenda. Erica de Vree is een medisch pedicure die gespecialiseerd is in het behandelen van diabetische, reumatische, oudere, verwaarloosde en spastische voeten. Ze werkt samen met huisartsen, podotherapeuten en praktijkondersteuners. Erica is ook lid van ProVoet, de branchevereniging voor pedicures, en is geregistreerd in het Kwaliteit Register voor Pedicures. In haar praktijk in Opheusden biedt ze verschillende behandelingen aan, waaronder een standaard voetbehandeling, voet- en onderbeenmassage, voetscreening, orthese, nagelbeugel, gel- en acrylnagels. Erica werkt met producten van Akileine en geeft ook voetentips voor een goede voetverzorging.

Wil je weten wat Pedicure Praktijk Erica verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Praktijk Erica of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Praktijk Erica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Praktijk Erica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Pedicure Praktijk Erica reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Praktijk Erica

Bezoekers bekeken ook