Pedicure salon het Voetje

Pedicure salon het Voetje is een Nagelstudio gelegen aan B., Burgemeester H. Houtkoperlaan 39 in Ochten.

Meer informatie over Pedicure salon het Voetje in Ochten

Pedicuresalon Het Voetje biedt sinds 2014 verschillende behandelingen aan voor de voeten. Ze werken met merken zoals samenwerkende pedicures, CND gellak en OPI nagellak. Naast voetenbehandelingen en voet- en onderbeenmassages, bieden ze ook Pedifrench en benen harsen aan. Als je niet naar de salon kunt komen, kun je ook een afspraak maken voor een behandeling aan huis. Tijdens het eerste bezoek vindt er een intakegesprek plaats om jouw wensen te bespreken. Er worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals de French Pedicure waarbij gel wordt gebruikt om een glimmende nagel met een wit randje te creëren. Ook is er een Paraffine Pakking beschikbaar voor het verzorgen van droge voeten en kloven. Daarnaast kun je genieten van een voet- en onderbeenmassage, wat ontspanning biedt voor het hele lichaam. De voetbehandeling omvat onder andere het knippen en vijlen van nagels, het behandelen van eelt en likdoorns, en het scrubben en verzorgen van de voeten.

Wil je weten wat Pedicure salon het Voetje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure salon het Voetje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure salon het Voetje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure salon het Voetje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Pedicure salon het Voetje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure salon het Voetje

Bezoekers bekeken ook