Peet's Fruit

Peet's Fruit is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Molendam 26 in Ochten.

Meer informatie over Peet's Fruit in Ochten

Peets Groenten & Fruit is een Betuwse onderneming die zorgt voor vrolijkheid. Peet van Engelenhoven is een marktman in hart en nieren en voorziet dagelijks zijn marktkraam van zorgvuldig geselecteerde groenten en fruit. Je kunt Peets Groenten & Fruit vinden op verschillende markten in Veenendaal-Oost, Zetten, Rhenen, Opheusden, Amersfoort en Dodewaard. Daarnaast bieden ze ook werkfruit aan voor bedrijven. Het fruit wordt vers en van de beste kwaliteit geleverd in een houten fruitkistje. Het eten van fruit geeft energie en bevordert de aanmaak van gelukshormonen. Kortom, Peets Groenten & Fruit biedt niet alleen de beste producten, maar ook gezelligheid.

Wil je weten wat Peet's Fruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peet's Fruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peet's Fruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peet's Fruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Peet's Fruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peet’s Fruit

Bezoekers bekeken ook