PK Runningshop

PK Runningshop is een Sportwinkel gelegen aan Dalwagen 43 in Dodewaard.

Meer informatie over PK Runningshop in Dodewaard

PK Runningshop is een hardloop- en wandelspecialist die al ruim 30 jaar actief is in Nederland. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan hardloop- en wandelschoenen, kleding, elektronica, accessoires en teamkleding. Het staat bekend om zijn goede service en deskundig advies. Ze bieden een gratis voet- en loopscreening aan om de juiste schoenen aan te meten. Het assortiment bestaat ook uit kleding, hartslagmeters en accessoires. PK Runningshop heeft een locatie in Dodewaard waar klanten terecht kunnen voor deskundig advies en het aanmeten van schoenen. Ze hebben ook een online webshop waar klanten kunnen bestellen.

Wil je weten wat PK Runningshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PK Runningshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PK Runningshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PK Runningshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar PK Runningshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PK Runningshop

Bezoekers bekeken ook