Polman Bouwbedrijf

Polman Bouwbedrijf is een Aannemer gelegen aan Industrieweg 2A in Kesteren.

Meer informatie over Polman Bouwbedrijf in Kesteren

Bouwbedrijf Polman is gespecialiseerd in Kempisch bouwen. Ze hechten veel waarde aan zowel de grote lijnen als de details, omdat deze het verschil maken. Ze werken het liefst samen met de klant in een bouwteam. Sinds 2011 specialiseren ze zich in de authentieke Kempische bouwstijl, waarbij ze gebruik maken van natuurlijke materialen en kleuren. Ze verzorgen zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie en werken altijd als een team om het beste eindresultaat te behalen. Ook bestaande woningen kunnen worden verbouwd tot een Kempisch droomhuis, zoals te zien is in een schets op hun website.

Wil je weten wat Polman Bouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Polman Bouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Polman Bouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Polman Bouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Polman Bouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Polman Bouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook