Praktijk De Toren - Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar & Logopedie

Praktijk De Toren - Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar & Logopedie is een Fysiotherapeut gelegen aan Kerkstraat 24b in Kesteren.

Meer informatie over Praktijk De Toren - Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar & Logopedie in Kesteren

Praktijk de Toren is een paramedische praktijk in Kesteren waar fysiotherapie, oefentherapie Cesar en logopedie worden aangeboden. Als fysiotherapeut richten ze zich op klachten van het bewegingsapparaat en zijn ze gespecialiseerd in het bewegen van de mens. Oefentherapie Cesar is gericht op de behandeling en preventie van lichamelijke klachten als gevolg van een onjuiste houding en bewegingspatroon. Logopedie is gespecialiseerde zorg voor problemen met stem, spraak, taal, gehoor en slikken. De praktijk werkt samen als team en biedt zorg die valt onder de basisverzekering. Tijdens behandelingen nemen ze de telefoon niet op, maar je kunt een bericht achterlaten op het antwoordapparaat en zij bellen je terug.

Wil je weten wat Praktijk De Toren - Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar & Logopedie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk De Toren - Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar & Logopedie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk De Toren - Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar & Logopedie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk De Toren - Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar & Logopedie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Praktijk De Toren - Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar & Logopedie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk De Toren – Fysiotherapie, Oefentherapie Cesar & Logopedie

Bezoekers bekeken ook