Praktijk De Witte Reiger

Praktijk De Witte Reiger is een Huisarts gelegen aan Dokter G. van Empelstraat 19 in Opheusden.

Meer informatie over Praktijk De Witte Reiger in Opheusden

De huisartsenpraktijk Huisman en Wijnmaalen biedt advies voor mensen die twijfelen of ze naar de dokter moeten. Ze vragen patiënten om tijdens een consult slechts één klacht te bespreken. Daarnaast kunnen medische gegevens gedeeld worden met andere zorgverleners, maar alleen als de patiënt daar toestemming voor geeft. Er is ook een nieuwe huisarts genaamd dokter Ernst die het team op dinsdagen en vrijdagen komt versterken. Verder zijn er openingstijden en spreekuren waar patiënten rekening mee moeten houden. De huisartsen in deze praktijk hanteren een christelijke identiteit en werken niet mee aan zaken als abortus en euthanasie. Voor meer informatie kunnen patiënten terecht op de website Thuisarts.nl. Er is ook een online platform genaamd MijnGezondheid.net waar patiënten 24/7 zorgzaken kunnen regelen.

Wil je weten wat Praktijk De Witte Reiger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk De Witte Reiger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk De Witte Reiger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk De Witte Reiger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Praktijk De Witte Reiger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk De Witte Reiger

Bezoekers bekeken ook