Proef Tijd!

Proef Tijd! is een Cafetaria gelegen aan Liniestraat 10 in Ochten.

Meer informatie over Proef Tijd! in Ochten

Na zeven jaar verkopen van lekkernijen via een mobiele snackwagen, hebben we in 2022 het Wapen van Ochten overgenomen om onze klanten te verwelkomen op een vaste locatie. We hebben een cafetaria en lunchroom genaamd ProefTijd! geopend. De cafetaria is geopend op dinsdag van 16.00 tot 20.00 uur, woensdag en donderdag van 12.00 tot 20.00 uur, en vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur. De lunchroom is alleen geopend op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur. We hebben ook een zaaltje waar je feesten kunt geven voor maximaal 45 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden. Je kunt ons vinden op de Liniestraat 10 in Ochten. Volg ons op social media voor updates.

Wil je weten wat Proef Tijd! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proef Tijd! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proef Tijd!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proef Tijd! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Proef Tijd! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proef Tijd!

Bezoekers bekeken ook