Recreatiepark De Markplas

Recreatiepark De Markplas is een Kampeerterrein gelegen aan Markstraat 1 in Opheusden.

Meer informatie over Recreatiepark De Markplas in Opheusden

De Markplas is een familiecamping met verschillende soorten plaatsen voor tenten, caravans en stacaravans. Het terrein is 5,5 hectare groot, waarvan 2 hectare uit water bestaat. Er is een natuurwater waarin gezwommen, gevaren en gevist kan worden. Het terrein heeft een parkachtige uitstraling, met veel beplanting en oude fruitbomen die prachtig in bloei staan in het voorjaar. Op de camping bevindt zich ook Betuwe Uitje, waar allerlei leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden. De camping heeft een bistro die geopend is van april tot en met september en waar je terecht kunt voor lunch, koffie, frisdrank, gebak en ijs. De contactgegevens van de camping zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Recreatiepark De Markplas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatiepark De Markplas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatiepark De Markplas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatiepark De Markplas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Recreatiepark De Markplas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatiepark De Markplas

Bezoekers bekeken ook