Restaurant Blossom

Restaurant Blossom is een Restaurant gelegen aan Bonegraafseweg 59 in Ochten.

Meer informatie over Restaurant Blossom in Ochten

Restaurant Blossom is een jong en eigentijds restaurant dat werkt met streekproducten. Het restaurant is gevestigd op het Nationaal Fruitpark, waar ze gebruik maken van het fruit voor hun heerlijke gerechten. Op de menukaart vind je een uitgebreide selectie van gerechten. Daarnaast bieden ze ook een high tea aan, waarbij je ontvangen wordt met een glaasje appelcider uit de streek en kunt genieten van huisgemaakte soep, hartige en zoete lekkernijen en een warm hapje. De high tea is te boeken van maandag tot en met vrijdag en kost €24,50 per persoon. Reserveren moet minimaal één dag van tevoren en is niet mogelijk op feestdagen. Daarnaast zijn er ook positieve testimonials te vinden van tevreden gasten. Het restaurant is te vinden op Bonegraafseweg 59 in Ochten, Nederland.

Wil je weten wat Restaurant Blossom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Blossom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Blossom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Blossom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Restaurant Blossom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Blossom

Bezoekers bekeken ook