Slagerij Augustinus

Slagerij Augustinus is een Slagerij gelegen aan Hoofdstraat 12 in Kesteren.

Meer informatie over Slagerij Augustinus in Kesteren

Slagerij / traiteur Augustinus is een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment aan rund- en varkensvleesproducten en specialiteiten. Het vlees is afkomstig uit de omgeving van Kesteren. Daarnaast biedt de slagerij ook buffetten en catering aan, variërend van eenvoudig tot compleet verzorgd. Ze hebben ook belegde broodjes, warme broodjes, BBQ-pakketten, BBQ-specialiteiten, Black Angus-specialiteiten, gourmet- en fonduegerechten, hapjesschalen, kant-en-klaar maaltijden, kalfsvlees, kalkoen, kerstbuffetten, kip en gevogelte, lamsvlees, lunches, rollades, rundvlees, salades, saladeschotels, sauzen, soepen, stokbroden, varkensvlees, verhuurartikelen, vleeswaren en patés, en vlugklaar maaltijden. Ze bezorgen ook, behalve in de week voor kerst. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur, op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur, en op zondag zijn ze gesloten. Het contactadres is Hoofdstraat 12, 4041AD Kesteren, telefoonnummer 0488-482400, en e-mailadres info@slagerijaugustinus.nl.

Wil je weten wat Slagerij Augustinus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Augustinus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Augustinus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Augustinus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Slagerij Augustinus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Augustinus

Bezoekers bekeken ook