Soap World

Soap World is een Fabrikant gelegen aan Mercuriusweg 20 in Ochten.

Meer informatie over Soap World in Ochten

Soap World is een op maat gemaakte zeepfabrikant gevestigd in Nederland, met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van zeep. Ze bieden hoogwaardige, met de hand gemaakte vaste zeepbars en geurzakjes aan. Ze hebben een breed scala aan producten, zoals shampoo bars, scheerzeep, conditioner bars, souvenirs, body wash en andere. Wat betreft de specifieke behoeften en voorkeuren van klanten, bieden ze aangepaste producten aan, zoals aangepaste kleuren, veganistische opties, producten zonder dierproeven en palmolievrije producten. Ze begrijpen ook dat de verpakking net zo belangrijk is als het product zelf, dus ze bieden verschillende verpakkingsmogelijkheden aan, waaronder aangepaste labels en milieuvriendelijke materialen. Daarnaast bieden ze een Vendor Managed Inventory oplossing aan om de voorraadbeheer van de zeep te vereenvoudigen. Klanten kunnen contact opnemen met Soap World via telefoon of e-mail, en het bedrijf is gevestigd op het adres Soap World BV, Mercuriusweg 20, 4051 CV Ochten, Nederland.

Wil je weten wat Soap World verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Soap World of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Soap World? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Soap World het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Soap World reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Soap World

Bezoekers bekeken ook