Sorfyce

Sorfyce is een Softwarebedrijf gelegen aan Dorpsstraat 52 in IJzendoorn.

Meer informatie over Sorfyce in IJzendoorn

Wij zijn Sorfyce, een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in big data-oplossingen. We ondersteunen onze klanten bij het efficiënt verwerken en opslaan van enorme hoeveelheden gegevens, en bij het omzetten van deze gegevens in waardevolle kennis. We zorgen ervoor dat onze klanten optimaal kunnen profiteren van de grote kansen die big data biedt en daardoor beter presteren in hun specifieke industrieën. Onze oplossingen omvatten onder andere het gebruik van geavanceerde data mining en machine learning technieken om gegevens om te zetten in waardevolle kennis. We maken gebruik van verschillende tools, waaronder Hadoop, Mahout, R en Azure ML. Daarnaast bieden we ook consultancy, ondersteuning en softwareoplossingen voor efficiënte, betrouwbare en veilige opslag en snelle query's van grote hoeveelheden gestructureerde of ongestructureerde gegevens. Voor schaalbare software systemen en architecturen bieden we ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van schaalbare (gedistribueerde) software systemen (cloud of on-premise) die kunnen werken onder zware belasting met een groot aantal gebruikers en grote hoeveelheden gegevens kunnen verwerken. Tot slot bieden we ook softwareoplossingen voor geautomatiseerde verwerking van documenten, zoals facturen, bonnen en formulieren. Voor deze toepassing maken we gebruik van incrementele leeralgoritmen afkomstig uit het veld van data mining en machine learning. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Sorfyce verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sorfyce of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sorfyce? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sorfyce het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Sorfyce reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sorfyce

Bezoekers bekeken ook