Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe

Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe is een Sportclub gelegen aan in .

Meer informatie over Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe in

De Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe is een koepelstichting die sportverenigingen in de gemeente Neder-Betuwe ondersteunt. Ze bieden hulp op verschillende gebieden, zoals subsidieaanvragen, AVG, verzekeringen, ledenwerving, administratie en vrijwilligerswerk. De koepel vertegenwoordigt alle sportverenigingen bij het overleg met de gemeente en het is aan te raden om als sportvereniging hierbij aan te sluiten. Het lidmaatschap is gratis, maar er wordt wel verwacht dat de verenigingen hun kennis delen tijdens minimaal één vergadering per jaar. Niet-aangesloten verenigingen kunnen ook de vergaderingen bijwonen, maar alleen aangesloten verenigingen hebben stemrecht. Verenigingen kunnen zich aansluiten bij de Sport- en Beweegkoepel of zitting nemen in het bestuur ervan.

Wil je weten wat Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport- en Beweegkoepel Neder-Betuwe

Bezoekers bekeken ook