Sterk Fotografie

Sterk Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Smidstraat 29 in IJzendoorn.

Meer informatie over Sterk Fotografie in IJzendoorn

Lisanne Sterk is een getalenteerde fotograaf die verschillende soorten fotoshoots aanbiedt, zoals bruiloften, bedrijfsfotografie, portretten en evenementen. Haar portfolio laat zien wat ze kan en je kunt altijd contact met haar opnemen voor vragen. Klanten zijn erg tevreden over haar werk, zoals Sanne die blij is met haar thema foto's in Harry Potter-stijl en Jelle die geniet van de snelle service en goede kwaliteit. Ook Georgios is erg blij met de samenwerking en de eindresultaten. Josipa & Roy benadrukken dat de communicatie met Lisanne erg makkelijk was en dat ze erg blij zijn met de foto's van hun bruiloft. Ze kregen veel complimenten over de foto's en vonden dat alle belangrijke momenten en emoties prachtig waren vastgelegd. Lisanne was niet opdringerig tijdens de bruiloft en zorgde voor geweldige en spontane foto's. Ze gaf ook advies over belichting en poses tijdens de fotoshoot. In het kort, Lisanne Sterk is een getalenteerde en professionele fotograaf die geweldige resultaten levert en een geweldige ervaring biedt voor haar klanten.

Wil je weten wat Sterk Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterk Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterk Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterk Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Sterk Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterk Fotografie

Bezoekers bekeken ook