tierelantijn

tierelantijn is een Woonwinkel gelegen aan Burgemeester Lodderstraat 13a in Opheusden.

Meer informatie over tierelantijn in Opheusden

Bij Tierelantijn Woon & Kado vind je betaalbare en eigentijdse woonaccessoires, meubelen, cadeaus en cadeaubonnen. De winkel heeft een landelijke stijl en is gevuld met zowel eigentijdse als oude, unieke items. Je kunt hier inspiratie opdoen en vrijblijvend een kijkje nemen. De medewerkers staan klaar om interieuradvies te geven en cadeaus samen te stellen. Je kunt een kijkje nemen op de website, sociale media of langskomen in de winkel. Naast meubelen, verlichting, woonaccessoires en cadeauartikelen, biedt Tierelantijn ook een menu en contactinformatie. De winkel is gevestigd aan de Burg. Lodderstraat 13a in Opheusden en heeft verschillende openingstijden gedurende de week.

Wil je weten wat tierelantijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van tierelantijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij tierelantijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je tierelantijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar tierelantijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. tierelantijn

Bezoekers bekeken ook