Timmer Hallenbouw B.V.

Timmer Hallenbouw B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Batterijenweg 3 in Kesteren.

Meer informatie over Timmer Hallenbouw B.V. in Kesteren

Het bouwbedrijf biedt bedrijfshallen op maat aan, die volledig aan de wensen van de klant voldoen. Ze leveren geen standaard massaproductie, maar uniek vakwerk. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in de bouw van agrarische gebouwen, zoals ligboxenstallen, varkensstallen, kippenschuren en mestkelders. Ze kunnen ook utiliteitsgebouwen bouwen, zoals kantoren, zorggebouwen, scholen en winkels. Het bouwbedrijf fungeert als het enige aanspreekpunt gedurende het hele bouwproces.

Wil je weten wat Timmer Hallenbouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmer Hallenbouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmer Hallenbouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmer Hallenbouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Timmer Hallenbouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmer Hallenbouw B.V.

Bezoekers bekeken ook