TinQ

TinQ is een Tankstation gelegen aan Dalwagen 16 in Dodewaard.

Meer informatie over TinQ in Dodewaard

Filtersx in Dodewaard biedt verschillende brandstoffen aan, waaronder Superplus 98 E5, Diesel B7 en Euro95 E10. Het bedrijf waarschuwt echter dat de brandstoffen en prijzen op elk moment kunnen veranderen zonder voorafgaande mededeling. Ze zijn niet aansprakelijk voor eventuele tekstfouten en zijn niet verplicht om producten te leveren tegen foutieve prijzen. Daarnaast promoot TinQ de TinQ Mazzeldagen, waarbij er kansen zijn om partner te worden van het grootste netwerk van onbemande tankstations in Nederland, België en Duitsland. TinQ Nederland B.V. is onderdeel van ENVIEM.

Wil je weten wat TinQ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TinQ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TinQ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TinQ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar TinQ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TinQ

Bezoekers bekeken ook