Van der Garde Warenhuis

Van der Garde Warenhuis is een Warenhuis gelegen aan Dalwagenseweg 17 in Opheusden.

Meer informatie over Van der Garde Warenhuis in Opheusden

Van Der Garde Warenhuis is een bekend warenhuis in het Betuwse dorp Opheusden. Ze hebben een breed assortiment aan speelgoed voor jong en oud, met speelgoed dat aansluit bij de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Daarnaast verkopen ze ook buitenspeelgoed, legpuzzels, gezelschapsspellen en sportieve activiteiten. Naast speelgoed hebben ze ook een diverse selectie huishoudelijke artikelen, zoals prullenbakken, strijkplanken en stofzuigers. In de categorie 'koken en tafelen' bieden ze een ruime keuze aan pannensets, losse pannen en elektrische apparaten. Ook hebben ze een afdeling voor decoratie en cadeauartikelen, waar je onder andere leuke prulletjes, bloempotten en kaarsen kunt vinden. Tot slot hebben ze ook een afdeling met textiel, waar je terecht kunt voor kleding en accessoires voor baby's en kinderen, ondergoed en sokken. Van Der Garde Warenhuis streeft naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen en biedt een uitstekende service met vriendelijke medewerkers die altijd klaarstaan om te helpen.

Wil je weten wat Van der Garde Warenhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Garde Warenhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Garde Warenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Garde Warenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Van der Garde Warenhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Garde Warenhuis

Bezoekers bekeken ook