Van der Schoor Schilders

Van der Schoor Schilders is een Schilder gelegen aan Boveneindsestraat 20 in Kesteren.

Meer informatie over Van der Schoor Schilders in Kesteren

Van Der Schoor Schilders is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk, renovatie, restauratie en groot onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Ze hebben oog voor detail en hebben al tientallen jaren ervaring. Naast onderhoud kunnen ze ook een totaal nieuwe look geven aan uw pand, zowel binnen als buiten. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder schilderwerken, wandafwerking, houtrot reparatie, reiniging en glasservice. Het bedrijf bestaat uit verschillende meesters met passie, vakmanschap en enthousiasme voor hun werk. Ze hebben al veel mooie projecten gerealiseerd, waaronder een aantal in Amsterdam, Veenendaal en Zeist. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via e-mail of telefoon. Het bedrijf is gevestigd in Kesteren en heeft een correspondentieadres in Veenendaal.

Wil je weten wat Van der Schoor Schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Schoor Schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Schoor Schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Schoor Schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Van der Schoor Schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Schoor Schilders

Bezoekers bekeken ook