Van Tyül

Van Tyül is een Winkel gelegen aan Pottenveld 2 in Opheusden.

Meer informatie over Van Tyül in Opheusden

Van Tuijl is een handelsbedrijf gespecialiseerd in potten, trays en sticks voor kwekers. Ze hebben sterke klantrelaties en bieden persoonlijke benadering. Ze ontwikkelen zowel bestaande als op maat gemaakte producten. Hun missie is om de belangen van de kwekers te behartigen en ze zetten zich in voor snelle en efficiënte levering. Daarnaast bieden ze ook kartonnen plantentrays met acht nieuwe verrekencodes om aan de toenemende vraag te voldoen. Ze hebben ook een unieke beschermlaag genaamd Root Barrier om wortelhechting te voorkomen. Hun Vatulplas producten zijn recyclebaar en gecertificeerd door een recyclinginstantie. Daarnaast bieden ze verschillende producten en informatie aan op hun website.

Wil je weten wat Van Tyül verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Tyül of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Tyül? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Tyül het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Van Tyül reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Tyül

Bezoekers bekeken ook