Wassenburg Medical

Wassenburg Medical is een Winkel voor medische benodigdheden gelegen aan Edisonring 9 in Dodewaard.

Meer informatie over Wassenburg Medical in Dodewaard

Wassenburg Medical is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het reinigen en desinfecteren van endoscopen. Ze zorgen voor een infectievrije behandeling van patiënten over de hele wereld en hebben een sterke wil om te vernieuwen en te verbeteren. Het reinigen en desinfecteren van endoscopen is essentieel om kruisbesmetting te voorkomen, en het drogen en conditioneren van de endoscopen zorgt ervoor dat ze schoon blijven. Daarnaast wordt aanbevolen om een transportsysteem te gebruiken om flexibele endoscopen veilig te vervoeren tussen de behandelkamer en de reinigingsruimte. Het traceren en volgen van de reinigingscyclus is niet alleen in overeenstemming met regelgeving, maar ook essentieel. Wassenburg Medical is wereldwijd vertegenwoordigd in 35 landen en heeft een visie en missie gericht op veiligheid, kwaliteit, zorg en respect voor mens en milieu.

Wil je weten wat Wassenburg Medical verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wassenburg Medical of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wassenburg Medical? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wassenburg Medical het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Wassenburg Medical reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wassenburg Medical

Bezoekers bekeken ook