Woord en Daad

Woord en Daad is een Kringloopwinkel gelegen aan Molendam 7 in Ochten.

Meer informatie over Woord en Daad in Ochten

In 2023 vindt er een belangrijke zakelijke bijeenkomst plaats op woensdag 8 november. Daarnaast wordt er elke werkdag om 17:15 uur een Kidsserie uitgezonden genaamd "Woord en Daad". Een van de doelen van Woord en Daad dit jubileumjaar is om 1000 jongeren uit Burkina Faso te helpen bij het starten van hun eigen bedrijf. Er zijn verschillende manieren waarop mensen kunnen bijdragen aan het werk van Woord en Daad, zoals het structureel doneren vanaf € 5 per maand of het sponsoren van een kind naar school vanaf € 33 per maand. Daarnaast zijn er ook projecten waarbij mensen zelf de hoogte van het bedrag kunnen bepalen en kunnen kiezen welk project en land ze willen steunen. Woord en Daad voert verschillende campagnes, zoals "Gift of Love" en "Ontdek jouw kringlooptalent". Verder wordt er in het nieuwsartikel informatie gegeven over hoe kinderen kerst vieren, het belang van rentmeesterschap, getuigenissen van mensen die hun roeping hebben gevonden, een kleurwedstrijd, en succesverhalen van mensen die uit de armoede zijn gekomen. Er worden ook verschillende mogelijkheden genoemd om mee te doen, zoals het starten van een eigen actie, voor sponsors, ondernemers, kerken, scholen, vrijwilligers en fondsen. Men kan zich ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief en er worden contactgegevens vermeld.

Wil je weten wat Woord en Daad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woord en Daad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woord en Daad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woord en Daad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar Woord en Daad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woord en Daad

Bezoekers bekeken ook