YourICT Kesteren

YourICT Kesteren is een IT-consultancy gelegen aan Nijverheidsweg 2A in Kesteren.

Meer informatie over YourICT Kesteren in Kesteren

YourICT is een ICT-bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt om uw ICT-systemen optimaal te laten functioneren. Ze hebben gecertificeerde professionals en bieden Managed Services aan, zoals 24x7 proactieve systeembeheer. Daarnaast bieden ze ook cloudoplossingen aan, genaamd YCloud, waarbij u kunt kiezen tussen werken via de cloud, niet werken via de cloud of een hybride oplossing. Ze hebben ook een telefonieoplossing genaamd YourVOIP, waarbij u kunt bellen via uw telefooncentrale in de cloud en overal bereikbaar bent op uw vaste nummer. U kunt ook bij YourICT terecht voor ICT-beveiliging, waarbij ze samenwerken met beveiligingsexperts en de nieuwste innovaties op het gebied van beveiliging leveren. Ze bieden ook verschillende verbindingen aan, zoals glasvezel, xDSL, 4G en 5G. Daarnaast hebben ze ook diensten ontwikkeld op het gebied van communicatie en beveiliging van IoT (Internet of Things). Ze hebben ook een Quick Response Team voor Curatoren, dat klaar staat om snel te kunnen handelen voor curatoren. YourICT heeft ervaring in verschillende branches en biedt ook advies en levering van ICT-hardware van de beste fabrikanten.

Wil je weten wat YourICT Kesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YourICT Kesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YourICT Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YourICT Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Neder-Betuwe. Opzoek naar YourICT Kesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YourICT Kesteren

Bezoekers bekeken ook